Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας

Μαζί, κάνουμε το αδύνατο δυνατό.

Το Νοσηλευτήριο μας

Ένα ιδιωτικό νοσηλευτήριο που συνδυάζει Υπηρεσίες Νοσοκομείου και Αποκατάστασης μέσα από το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ), κάτω από μία στέγη.

Σχετικά με εμάς

About us

Το Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας (PMC) είναι ένα σύγχρονο νοσηλευτήριο στην καρδιά της Λευκωσίας, στην Κύπρο. Το νοσηλευτήριο προσφέρει εξωτερικά ιατρεία, ενδονοσοκομειακή νοσηλεία, ιδρυματική αποκατάσταση, υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας και υπηρεσίες φυσιοθεραπευτιρίου.

Συνεργασίες

Collaborations

Το Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας (PMC) είναι υπερήφανο που συνεργάζεται με μερικά από τα κορυφαία ιατρικά κέντρα στον κόσμο.

Εγκαταστάσεις

Facilities

Το νοσηλευτήριο μας έχει σχεδιαστεί να είναι φιλικό και φιλόξενο για όλους όσους διαβαίνουν τις πόρτες του, έτσι ώστε και οι ασθενείς και οι συγγενείς τους να αισθάνονται πάντα ήρεμοι και θετικοί. Πιστεύουμε ότι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι ασθενείς πρέπει να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους, όντας μακριά από το σπίτι τους.

Σχετικά με εμάς

Το Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας (PMC) είναι ένα σύγχρονο νοσηλευτήριο στην καρδιά της Λευκωσίας, στην Κύπρο. Το νοσηλευτήριο προσφέρει εξωτερικά ιατρεία, ενδονοσοκομειακή νοσηλεία, ιδρυματική αποκατάσταση, υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας και υπηρεσίες φυσιοθεραπευτιρίου.

Συνεργασίες

Το Ιατρικό Κέντρο Πλάτωνας (PMC) είναι υπερήφανο που συνεργάζεται με μερικά από τα κορυφαία ιατρικά κέντρα στον κόσμο.

Εγκαταστάσεις

Το νοσηλευτήριο μας έχει σχεδιαστεί να είναι φιλικό και φιλόξενο για όλους όσους διαβαίνουν τις πόρτες του, έτσι ώστε και οι ασθενείς και οι συγγενείς τους να αισθάνονται πάντα ήρεμοι και θετικοί.

Πιστεύουμε ότι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι ασθενείς πρέπει να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους, όντας μακριά από το σπίτι τους. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να χαλαρώσουν, ενώ παράλληλα οι συγγενείς τους αισθάνονται σίγουροι ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Γιατροί

Στο νοσηλευτήριο μας, διαθέτουμε μια ομάδα υψηλά καταρτισμένων και έμπειρων γιατρών που είναι αφοσιωμένοι στην παροχή της καλύτερης ιατρικής περίθαλψης στους ασθενείς μας.

Νοσοκομειακές Υπηρεσίες

Το νοσηλευτήριο μας παρέχει νοσοκομειακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για όλους τους δικαιούχους του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) και ιδιωτικά στους μη δικαιούχους του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ).

Καρδιολογία

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Καρδιολογίας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ). Παρέχουμε πολύτιμη φροντίδα σε ασθενείς με καρδιακές παθήσεις, καθώς και ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη καρδιακών παθήσεων. Στο κέντρο μας, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τα μέσα για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των υφιστάμενων καρδιακών παθήσεων.

Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ). Προσφέρουμε υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας στην αντίστοιχη μονάδα, στην οποία υποστηρίζουμε χρόνιους ασθενείς που υποβάλλονται σε φαρμακευτική αγωγή βάσει ενός εξατομικευμένου προγράμματος θεραπείας.

Αιματολογία

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Αιματολογίας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ). Παρέχουμε φροντίδα σε ασθενείς με παθήσεις που σχετίζονται με ασθένειες του αίματος, διάγνωση, θεραπεία, πρόγνωση και πρόληψη ασθενειών του αίματος που επηρεάζουν την παραγωγή αίματος και των συστατικών του.

Παθολογία

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Παθολογίας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ). Παρέχουμε φροντίδα σε ασθενείς με παθολογικά συμπτώματα και παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων της διάγνωσης, της θεραπείας και της πρόληψης.

Νεφρολογία

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Νεφρολογίας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ). Παρέχουμε φροντίδα σε ασθενείς με νεφρολογικές παθήσεις. Οι νεφρολόγοι μας, με μεγάλη κλινική εμπειρία, διασφαλίζουν την παροχή βέλτιστης φροντίδας σε όλους τους ασθενείς που πάσχουν από οξείες και χρόνιες νεφρικές παθήσεις.

Νευρολογία

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Νευρολογίας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ). Παρέχουμε φροντίδα σε ασθενείς με διαταραχές του νευρικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των νευρομυϊκών διαταραχών.

Παθολογική Ογκολογία

Στο ιατρικό μας κέντρο παρέχουμε επαγγελματική ογκολογική φροντίδα κατά του καρκίνου στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) μέσα από πολυεθεματικες ομάδες (MDT), στις οποίες συμμετέχουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες σε διάφορους τύπους καρκίνου.

Πνευμονολογία

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Πνευμονολογίας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ). Παρέχουμε φροντίδα σε ασθενείς με παθήσεις που επηρεάζουν τους πνεύμονες και την αναπνοή.

Ρευματολογία

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Ρευματολογίας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (GeSY). Παρέχουμε περίθαλψη σε ασθενείς με ρευματολογικές παθήσεις που επηρεάζουν τις αρθρώσεις, τους τένοντες, τους συνδέσμους, τα οστά, τους μύες και τους γύρω ιστούς.

Αποκατάσταση

Το νοσηλευτήριο μας παρέχει ιδρυματική αποκατάσταση και υπηρεσίες αποκατάστασης για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς.

Κλινική Διαιτολογία

Η Κλινική Διαιτολογία ξεκινά με μια τεκμηριωμένη αξιολόγηση μας διατροφικής κατάστασης του ασθενούς. Μετά την αξιολόγηση, παρέχει ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα και συμβουλεύει για τρόπους πρόληψης και διαχείρισης ασθενειών. Μπορεί να περιλαμβάνει αλλαγές διατροφής, συμπληρώματα διατροφής από το στόμα ή εντερική σίτιση.

Ορθοπεδική αποκατάσταση

Η ορθοπεδική αποκατάσταση βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν χρόνιες παθήσεις, μυοσκελετικές παθήσεις και τραυματισμούς.

Αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Η αποκατάσταση αυτή απευθύνεται σε άτομα που έχουν υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο ή παροδικό εγκεφαλικό επεισόδιο (TIA), το οποίο ονομάζεται επίσης μίνι εγκεφαλικό. Η αποκατάσταση πρέπει να ξεκινήσει εντός τριών μηνών από το εγκεφαλικό επεισόδιο, επειδή υπάρχει ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο εγκέφαλος μπορεί να επανακτήσει τις λειτουργίες του.

Αθλητική αποκατάσταση

Η αθλητική αποκατάσταση απευθύνεται σε όσους υποφέρουν από τραυματισμούς λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων. Όταν κάποιος πάσχει από οποιονδήποτε αθλητικό τραυματισμό, θα πρέπει να ξεκινήσει την αποκατάσταση το συντομότερο δυνατό. Εάν ο τραυματισμός απαιτεί χειρουργική επέμβαση, η αποκατάσταση μπορεί να ξεκινήσει είτε πριν είτε αμέσως μετά.

Λογοθεραπεία

Η λογοθεραπεία βοηθά παιδιά και ενήλικες με διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας, φωνής και κατάποσης.

Πνευμονική αποκατάσταση

Η πνευμονική αποκατάσταση βοηθά τα άτομα με χρόνια αναπνευστική νόσο που εμφανίζουν συμπτωματολογία και συχνά έχουν μειωμένη ικανότητα να διαχειρίζονται τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Είναι ζωτικής σημασίας να αναζητείται εξειδικευμένη βοήθεια για οποιοδήποτε αναπνευστικό πρόβλημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ασφαλέστερη και υγιέστερη ζωή.

Φυσιοθεραπεία

Το ιατρικό μας κέντρο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της Φυσιοθεραπείας, οι οποίες παρέχονται στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ).

Ογκολογική Υποστήριξη

Η ογκολογική υποστήριξη βοηθά τους ασθενείς να βελτιώσουν απολεσθείσες λειτουργίες και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της χημειοθεραπείας. Η ογκολογική αποκατάσταση μπορεί να βοηθήσει τον ασθενή να βελτιωθεί, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία βοηθά στη βελτίωση των φυσικών και των γνωστικών ικανοτήτων, μέσω μας άσκησης και μας εκτέλεσης καθημερινών δραστηριοτήτων. Εστιάζει στην εκτέλεση ασκήσεων που βοηθούν τον ασθενή να επανακτήσει την ανεξαρτησία και την παραγωγικότητά του στην καθημερινή διαβίωση με στόχο μια καλύτερη ζωή.

Νευρολογική Αποκατάσταση

Η νευρολογική αποκατάσταση βοηθά τους ασθενείς να ανακτήσουν απολεσθείσες λειτουργίες λόγω εγκεφαλικού τραυματισμού.

Ιατρικός Τουρισμός

Είμαστε υπερήφανοι που φιλοξενούμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, παρέχοντάς τους θεραπείες. Το προσωπικό μας έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά, διασφαλίζοντας ότι θα λάβουν την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα.

Γιατί στην Κύπρο

Η Κύπρος γίνεται γοργά μια δημοφιλής επιλογή για ιατρικό τουρισμό, χάρη σε μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων ιδιωτικών νοσηλευτηρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ταδιωτική Βοήθεια

Βοηθάμε τους ασθενείς μας και τις οικογένειές τους για τη μεταφορά τους από το αεροδρόμιο στο νοσηλευτήριο μας με ασθενοφόρο, προσβάσιμο ταξί ή προσβάσιμο λεωφορείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Προγραμματισμός της θεραπείας σας

Το νοσηλευτήριο μας παρέχει βοήθεια σε ασθενείς από το εξωτερικό και στους συγγενείς τους, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Διαμονή

Σκοπός μας είναι οι ασθενείς και οι οικογένειες τους φθάνοντας στην Κύπρο να αισθανθούν φιλόξενοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γκαλερί